Hundeliv,  Hverdagsliv,  Ølbrygging

Berlin neste

Da er det snart klart for avreise til ølby… eh… storbyen Berlin.

Som nevt tidligere (les her), så gleder vi oss…

smile_fake

Gleder oss maks…

smile_fake

Jeg har brukt de siste par ukene på å forberede meg mentalt, med vekslende hell. Så fort jeg tenker at detta går bra, så får jeg tilsendt meldinger av detta slaget:

olkart

mobil

Og da jeg posta ølkartbildet på Insta, var det naturlig å bruke hæsjtægg´n #prayforme. Ikke det dummeste jeg har gjort, egentlig, for jeg fikk gode tips fra den store insta-verden. «God hears you» og «So it shall be», og noen hadde også utvikla en sånnen derre app man kan laste ned for at Gud skal kunne høre meg enda bedre.

pray_app

Lite visste jeg at høyere makter var såpass high-tech!

whaaat

Men da jeg trodde jeg endelig var noenlunde klar for tur, så klarte jeg å gjøre alle rosabloggeres store skrekk. For huet mitt har ikke bare vært opptatt med psykisk opplading, men også pakking. Og når man er frue så innebærer det både å pakke sin egen koffert etter «pakk-lett-for-vi-skal-ha-med-oss-smaksprøver-på-hjemturen»-prinsippet, samt å pakke det som Ølbrygger´n trenger men ikke tenker på å pakke sjøl. Som f.eks:

Tannpirkere

… og juice til vaper´n (også kalt dampkjeppen), våtservietter og you name it.

Til tross for at jeg pakka detta og mer for´n, så klart´n å reise i nødløsningskoa sine istedetfor de gode skoa. Og at han glemte det ekstra batteriet til dampkjeppen sin, det var visstnok min feil «fordi du pleier da alltid å tenke på sånt».

giphy-facebook_s

Og trur du at bikkja selv pakker det hun skal ha med seg på tur til Mommo og Moffa eller? Det er så klart fruens ansvar ene og alene, og det er ikke bare lite ei firbeint skal ha med seg for ei ukes ferie heller azz…

boffseferie

Og midt oppi alt detta, hva trur´u ølbryggerfrua glemte å pakke i sin egen koffert?

sparkel

a.k.a. sminkepungen min!!!

Jeg kan avsløre såpass som at jeg ikke er født naturlig sånn:

catwalk

Det er mer sånn på morran…

precious

 

Så da jeg åpna kofferten min ved ankomst mommo og moffa, så var´e bare:

omfg

shock

Electric-shock

medic

Men et lite øyeblikk så trodde jeg faktisk at gromguten fortjente en ny:

award

… da han så gromt sier:

mytreat

Og så gjorde vi det, og jeg bare…

lifesaver

inlove

Og jeg sier: «Sorry, veit det er kjedelig å gå rundt med meg å shoppe pudder og mascara», før det smeller «Det går bra, vi skal på polet etterpå. Så da var det:

waiting-skeleton

… på meg igjen da. Og hva var poenget? For polhandelen står fortsatt i kjøleskapet, siden Ølbrygger´n, Moffa og Ølbryggerfruebror dro til Gulating Pub Jessheim istedet.

Dem skulle ikke bli seine altså… Og Ølbryggerfrua og Mommo satt hjemme og bare:

skeleton

Konklusjonen er: Hva skal jeg i det hele tatt med sminkepung på ferie, når feriebildene anyhow blir sånn:

frue_skeleton

Det blir nok rolig på denna bloggen noen dager fremover, men følg gjerne ølferd… eh… ferien på Insta eller Face.

Og så det er sagt: Hvis du nå vurderer å ta deg en tur på besøk mens vi er borte, så kan jeg informere om at vi har både huspasser og alarm. Velkommen skal du være!

muahaha

Leave a Reply

Hyggelig om du slenger inn en kommentar :)

  Subscribe  
Notify of